Lange Voren 35 info@lijstenmakerij-eersel.nl 0497-530150

Barbara de Jong

De schilderijen van Barbara de Jong in de collectie van Van Antwerpen

De aansprekende schilderijen van Barbara de Jong vindt u terug in het uitgebreide aanbod van Kunsthandel Van Antwerpen. Deze kunsthandel richt zich op hedendaagse kunst, in vele diverse stijlen en uitingsvormen. In het assortiment vindt u naast schilderijen ook grafiek, aquarellen en etsen. Ook Barbara de Jong is goed gerepresenteerd in de totale omvang van de collectie, met enkele zeer indrukwekkende werken.

Barbara de JongZelf een schilderij van deze artieste aanschaffen?

Deze kunstenares heeft oog voor haar eigen omgeving en vertaalt deze op zeer invoelende wijze naar het doek. Zo heeft ze een serie diervoorstellingen, bij ons ook in de collectie, die meer dan recht doen aan de karakteristiek van het dier en voor de toeschouwer erg tot de verbeelding spreken. Barbara de Jong is zich de laatste jaren meer en meer op de hedendaagse kunst gaan richten en biedt hiermee een nog grotere variatie aan thema’s en voorstellingen. Gaat uw voorkeur bijvoorbeeld eerder uit naar abstracte kunst dan een representatieve voorstelling, dan heeft u vast interesse in het meer recente werk van de kunstenares. U vindt in haar stijl ook prachtige vergezichten terug, die het goed doen in bijvoorbeeld uw woonkamer of kantoor.

Zou u graag wat meer te weten komen over Barbara de Jong of andere kunstenaars en de mogelijkheden die u bij ons treft een werk van haar aan te schaffen, dan bent u altijd welkom langs te komen in de galerie. Het geeft een extra dimensie het door u beoogde kunstwerk in het echt te kunnen bekijken, en daarnaast bieden we u graag advies op maat voor uw specifieke wensen en voorkeuren.

   Lijstenmakerij Eindhoven     Contact opnemen  Kunsthandel