Lange Voren 35 info@lijstenmakerij-eersel.nl 0497-530150

Galerie Eindhoven

Kom eens langs bij onze galerie nabij Eindhoven

U bent op zoek naar een galerie in Eindhoven en zodoende bent u terecht gekomen bij Lijstenmakerij van Antwerpen. Anders dan onze naam doet vermoeden, zijn wij niet enkel een lijstenmakerij. Wij hebben namelijk ook een kunsthandel met een divers aanbod van schilderijen, en natuurlijk nog veel meer. Wij nodigen u van harte uit bij ons in Eersel, op zo’n vijf kilometer afstand van Eindhoven. U zult zeker geen spijt krijgen van uw bezoek wanneer u ons prachtige aanbod ziet.

Galerie EindhovenEen breed assortiment

In onze galerie nabij Eindhoven vindt u onder andere kunst van Jochem de Graaf, Barbara de Jong, Ferdi de Bruijn, Henri Brand en nog veel meer. Wij bieden diverse genres aan, zoals stilleven, abstract, landschap, dieren enzovoort. Zo zult ook u een schilderij vinden dat aansluit bij uw wensen! Ook verkopen we tegenwoordig kunst van Art Revisited en Marius van Dokkum. Ons assortiment wordt dus regelmatig aangevuld met nieuwe collecties, waardoor een bezoek aan onze galerie nabij Eindhoven altijd de moeite waard is.

Bent u op zoek naar een specifiek kunstwerk of heeft u een vraag? Schroom niet om contact op te nemen met Lijstenmakerij van Antwerpen. Wij staan u graag te woord en kunnen u meer vertellen over onze collectie. U kunt ons bereiken middels het telefoonnummer op deze website of laat uw gegevens achter via het contactformulier.

   Contact opnemen  Kunsthandel