Lange Voren 35 info@lijstenmakerij-eersel.nl 0497-530150

Houten lijsten

Bijzondere houten lijsten doen recht aan een werk

Laat u niet misleiden door de naam, lijstenmakerij van Antwerpen bevindt zich gewoon in ons eigen land. Vlakbij Eindhoven, in het pittoreske plaatsje Eersel, heeft een der meest gerenommeerde lijstenmakers van Nederland zich gevestigd. In deze korte introductie van het bedrijf gaan we dieper in op de vele mogelijkheden en voordelen van een houten omlijsting van bijvoorbeeld uw foto, document of kunstwerk.

Een memorabel moment karakteristiek omlijst

De vele houten lijsten die in het assortiment van de lijstenmakerij te vinden zijn, vormen een goede leidraad van wat een omlijsting daadwerkelijk voor een werk kan betekenen. Deze kan het aanzien immers in grote mate versterken. Neem de prachtige, oude zwart-witfoto van uw ouders op de dag van hun trouwen. Een dergelijk memorabel moment verdient een bijzondere omlijsting, zeker gezien het feit dat laatstgenoemde het vastgelegde aanzienlijk kan versterken. Een simpele lijst met niet aansluitend (en bovendien niet zuurvrij) passe-partout kan een bijzondere foto als deze echt teniet doen. Kies daarom voor een houten lijst die recht doet aan het karakter van de foto, die een persoonlijke aanvulling doet uitstralen en deze daarmee versterkt.


Houten lijstenMéér dan adviezen op maat

Waar foto’s dikwijls nog standaardafmetingen hebben, is dat voor documenten (zoals diploma’s) en kunstwerken vaak niet het geval. Deze wijken in het gros van de gevallen af van de standaardmaat van lijsten die in winkels verkrijgbaar zijn. Zoekt u toch mooie houten lijsten voor een minstens zo bijzonder werk, dan vindt u uw antwoord in de gespecialiseerde lijstenmakerij. Niet alleen het advies, maar ook de houten lijsten komen hier immers op maat. Aan al uw wensen wordt gehoor gegeven, resulterend in de prachtigste omlijstingen. Benieuwd geworden? Kijk eens rond op de website voor talloze voorbeelden of bezoek ons atelier met showroom in Eersel.

   Lijstenmakerij Eindhoven     Contact opnemen  Meer informatie