Lange Voren 35 info@lijstenmakerij-eersel.nl 0497-530150

Inlijsten Eindhoven

Inlijsten op maat nabij Eindhoven

 

U bent op zoek naar mogelijkheden om uw kunst te laten inlijsten? Kom dan eens langs bij onze lijstenmakerij in Eersel, nabij Eindhoven. Dankzij onze jarenlange ervaring en vakkundigheid weten wij waarde aan uw kunst toe te voegen. Kunst kan ieder formaat hebben en daarom kunt u bij ons uw lijsten op maat laten maken. Dit betekent dat er altijd ruime is voor eigen inbreng en u de keuze heeft uit diverse materialen. Dit bepaalt ook grotendeels de prijs.

Ontdek de mogelijkheden

Het op maat laten inlijsten is van grote waarde op stukken die u belangrijk vindt. Bij Lijstenmakerij van Antwerpen krijgt u altijd waar voor uw geld. De prijs is natuurlijk erg afhankelijk van een aantal factoren, met name van uw materiaalkeuze. Wanneer uw kunst verzamelwaarde heeft, kan de lijstenmaker speciale materialen en methodes gebruiken om het geheel duurzaam te maken. Zo heeft u ook de keuze uit diverse soorten glas. De unieke eigenschap van ons glas is met name de helderheid. Zo kunt u kiezen voor UV-werend glas, waarbij er amper een reflectie terug is te vinden. Dit glas is dus perfect wanneer u kunst wilt laten inlijsten bij ons in Eersel (nabij Eindhoven). Vraag gerust eens naar de mogelijkheden!

Inlijsten EindhovenMaak uw wensen kenbaar

Kortom, er is geen standaard prijs of methode voor het inlijsten nabij Eindhoven. De prijzen lopen altijd erg uiteen. Maak daarom gerust eens uw wensen kenbaar bij de lijstenmaker om een indruk te krijgen van de mogelijkheden. U kunt ons bereiken middels het telefoonnummer op de website, of laat uw gegevens achter via het contactformulier.

   Contact opnemen  Kunsthandel