Lange Voren 35 info@lijstenmakerij-eersel.nl 0497-530150

Kunsthandel Eindhoven

Van Antwerpen Kunsthandel nabij Eindhoven

Bent u op zoek naar iets origineels voor aan de muur? Kom dan eens langs bij kunsthandel Van Antwerpen nabij Eindhoven. Gevestigd in Eersel, op bedrijventerrein De Haagdoorn, bevindt zich de meest gespecialiseerde lijstenmakerij annex kunstwinkel van de omgeving.

Kunsthandel EindhovenDivers assortiment in kunst

Ook online kunt u (alvast) een kijkje nemen in het diverse aanbod van onze kunsthandel in Eindhoven. We hebben een onderverdeling gemaakt in schilderijen, grafieken, aquarellen en etsen en bieden van elk een zeer uiteenlopend assortiment van gevarieerde, gerenommeerde kunstenaars. Ook bieden wij u de mogelijkheid tot de aankoop van zogenaamde FormArt, waarop een nieuwe reproductietechniek van bestaande kunst is toegepast. Zo vindt u werken van onder meer Herman Brood, die nauwelijks van het origineel te onderscheiden zijn – iedere penseelstreek is intact gehouden, is zichtbaar en zelfs voelbaar. Deze anders niet te betalen kunst wordt zodoende bereikbaar voor iedereen met een bescheiden budget, en doet bovendien niet onder voor het origineel.

Kunstadvies op maat

Van Antwerpen Kunsthandel nabij Eindhoven biedt daarnaast talloze mogelijkheden de werken professioneel in te laten lijsten, met oog voor niet alleen de presentatie maar ook de preservatie van de betreffende kunst. Desgewenst is een advies op maat, bijvoorbeeld met betrekking tot wat bij uw wensen of interieur past, onderdeel van de persoonlijke service. De koffie staat voor geïnteresseerden altijd klaar, en we nemen uitgebreid de tijd uw voorkeuren te bespreken. Uw beleving van kunst staat centraal, uiteraard – en daarmee hopen wij zowel de particuliere als zakelijke markt aan te spreken.

   Lijstenmakerij Eindhoven     Contact opnemen  Kunsthandel