Lange Voren 35 info@lijstenmakerij-eersel.nl 0497-530150

Museum glas

Profiteer ook van de innovatieve werking van museum glas

Bij lijstenmakerij van Antwerpen vindt u allerhande gespecialiseerde materialen die een goede presentatie en preservatie van uw ingelijste werk bespoedigen. De lijstenmaker bevindt zich in Eersel, gelegen nabij Eindhoven en de grens met België. Het atelier is onderdeel van een kunsthandel, die tevens voorziet in vele originele werken van diverse pluimage. Bij bijzondere kunst hoort natuurlijk een evenzo bijzondere lijst, en in het hart van de werkplaats wordt dan ook met verve gewerkt aan uiteenlopende soorten en maten lijsten die recht doen aan het werk en tegemoetkomen aan de wensen van de klant.

Museum glasMéér dan een lijstenmakerij

Maar het is méér dan een lijstenmakerij, u vindt in Eersel ook de gespecialiseerde kennis omtrent de presentatie en preservatie van uw werk. Een onderdeel daarvan betreft bijvoorbeeld de kennis van diverse soorten glas. Normaal glas, zo is u in fotolijsten misschien al wel eens opgevallen, weerspiegelt de achtergrond in het weergegevene. Het versterkt weliswaar de afgebeelde kleuren maar vormt tegelijkertijd geen duidelijke afzondering van de eigen omgeving – en hierdoor is het werk helaas nooit écht goed te zien en dus op waarde te schatten. Speciaal museum glas echter, herbergt een wereld van verschil. Het laat de foto of het kunstwerk echt uitkomen en weerspiegelt niets, noch is het beïnvloedbaar door lichtinval uit de omgeving. Het is zelfs zo helder dat het welhaast niet te herkennen is als glas. Bovendien beschermt museum glas het ingelijste werk, aangezien UV-straling geweerd wordt. Geen wonder dus dat musea massaal gebruikmaken van dit type glas. Maar ook u als particulier kunt natuurlijk profiteren van wat het innovatieve museum glas voor uw kunst, document of foto kan betekenen.

Wilt u een eigen advies, lijst of museum glasplaat op maat? Schroom dan niet onze website te raadplegen voor meer informatie, contact met ons op te nemen of eens langs te komen in de kunsthandel annex lijstenmakerij.

   Lijstenmakerij Eindhoven     Contact opnemen  Meer informatie