Lange Voren 35 info@lijstenmakerij-eersel.nl 0497-530150

Passe partout maken

Een kwalitatief en klassiek passe partout maken

Een bijzondere foto, diploma van uw trots of aangekochte ets van een begenadigd kunstenaar verdient het om niet alleen goed gepresenteerd maar ook goed gepreserveerd te worden. Lijstenmakerij Van Antwerpen ondersteunt u in al uw wensen omtrent omlijstingen, speciale glasplaten en passe partouts.

Presenteer en preserveer uw werk

Om op laatstgenoemde dieper in te gaan: een goed passe partout kunnen maken is van essentieel belang voor niet alleen de presentatie maar ook de preservatie van uw werk. Vaak wordt een passe partout toegepast om een foto in een vooraf bepaalde, grotere lijst te laten inpassen en met het doel deze een klassieker, luxueuzer uitstraling te geven. Het geeft meer diepte aan de foto, laat deze loskomen en vormt de ideale verbinding tussen foto en lijst. U heeft het vast al eens opgemerkt, een foto komt vele malen beter uit de verf in een mooie omlijsting waarin aan dit alles is gedacht en oog is voor detail – zoals mooi, korrelig karton of bijvoorbeeld fluweel in het passe partout. Wat u misschien nog niet wist, is dat een goed passe partout ook een bescherming biedt van foto, document en ets. Alle passe partouts die wij maken zijn zowel zuurvrij als gebufferd met calciumcarbonaat en preserveren daarmee het materiaal van het afgebeeldene – en daarmee de afbeelding zelf. Als u iets bijzonders heeft in te lijsten, is het zeker aanbevelenswaardig hiermee rekening te houden, u wilt er immers langere tijd van kunnen genieten.

Passe partout makenLijstenmakerij Van Antwerpen voldoet hierin aan al uw wensen en verwachtingen. Wij kunnen een passe partout voor u op maat maken dat recht doet aan uw werk. U kunt de passe partouts online bestellen maar ook altijd langskomen voor een advies op maat. De grotere maten dienen afgehaald te worden in de winkel maar tot 60 bij 80 centimeter kunnen de passe partouts gemakkelijk verzonden en bij u thuis afgeleverd worden.

   Lijstenmakerij Eindhoven     Contact opnemen  Meer informatie