Lange Voren 35 info@lijstenmakerij-eersel.nl 0497-530150

Schilderij kopen Eindhoven

Schilderij kopen nabij Eindhoven

Bent u een echte kunstliefhebber en op zoek naar een mooi kunstwerk voor aan uw muur? U kunt uw schilderij dan kopen nabij Eindhoven bij Lijstenmakerij van Antwerpen. U zult hier zeker slagen voor een schilderij dat aansluit bij uw wensen, wij hebben namelijk een zeer divers aanbod. Bekijk onze website eens om alvast een impressie te krijgen van onze kunst. U kunt eenvoudig gebruik maken van de filters zodat u enkel schilderijen ziet die aansluiten bij uw stijl.

Voor ieder wat wils

Wij zijn, naast een ervaren lijstenmakerij, ook een kunsthandel. Wij bieden onder andere kunst aan van Barbara de Jong, Jochem de Graaf, Peter van Berkel, Fried Waterschot en nog veel meer bijzondere kunstenaars. Dankzij ons ruime aanbod is er voor iedereen wel een passend kunstwerk te vinden. Zo bieden wij diverse genres aan, waaronder landschap, bloemen, abstract, dieren en stilleven. Wij nodigen u van harte uit bij onze kunsthandel wanneer u een schilderij wilt kopen en u woont in Eindhoven of omstreken.

Schilderij kopen EindhovenHeeft u eenmaal een mooi schilderij gevonden? Dan kunt u deze ook direct bij ons laten inlijsten. Wij maken lijsten op maat en dragen er de grootste zorg voor dat de lijst bij uw schilderij past. Zo weet u zeker dat u nog jarenlang plezier zult hebben van het kunstwerk aan uw muur. Bent u benieuwd naar onze scherpe tarieven of wenst u meer informatie? Kom dan gerust eens langs of neem contact met ons op. Wij staan u graag te woord. U kunt ons bereiken middels het telefoonnummer op deze website, of laat uw gegevens achter via het contactformulier.

   Contact opnemen  Kunsthandel